23948sdkhjf

Gav jubilæumsgaver til godt formål

Dan Hill Plast fejrede jubilæum i september, men nogle helt andre fik gaverne.

I forbindelse med Dan Hill plasts 60 års jubilæum den 29. september blev alle inviterede opfordret til som gave at donere et beløb til Broen Hedensted, som støtter udsatte børns aktive fritid.

Da alle beløb var talt sammen, stod der 33.200 kroner, der blev givet videre til arbejdet med at hjælpe endnu flere børn i lokalområdet til at være aktive i de lokale idræts- og fritidsforeninger i kommunen.

Det har været vigtigt for Dan Hill Plast at støtte et lokal initiativ, fordi mange af de ansatte bor i området. Ved at støtte foreningslivet som fx Broen tror virksomheden på, at de kan være med til at gøre området endnu mere attraktivt at bo og være i.

- Jeg kender Hans Søgaard, der startede BROEN i Horsens, og jeg har derfor fulgt med i foreningens aktiviteter gennem årene. Jeg synes, at det er et rigtig godt formål, som fortjener al mulig opbakning. Vi syntes, at det ville være godt at donere penge til at hjælpe udsatte børn til at være aktive i fritiden, og at pengene skulle gå til Broen Hedensted, som gør en stor indsats for børn i vores lokalområde, siger Else Madsen fra Dan Hill Plast, der var med til at grundlægge virksomheden.

Dan Hill Plast holdt Åbent Hus i forbindelse med jubilæet.  

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.378