23948sdkhjf

Travlhed præger GS Eurolaser

GS Eurolaser i Hedensted oplever tocifret vækst og har ansat flere folk.

Produktionen kører i højt gear hos GS Eurolaser i Hedensted. Der er masser af stål at skære for den jyske underleverandør. De fire laserskærere kører i døgndrift tre døgn om ugen.

Firmaet fik i foråret ny ejer, da 38-årige Ronni Odd Kristensen overtog efter Flemming Lisberg og Leif Christensen. Siden har virksomheden ansat fire nye medarbejdere, så der nu er 26 ansatte.

Ronni Odd Kristensen holdt forleden åbent hus for kunder, samarbejdspartnere og familie.

- Det går godt. Vi har en bred palet af kunder, og vi kan mærke, at det går fremad i mange industrier. Vi har tocifrede vækstrater, siger Ronni Kristensen.

- Jeg arbejder stadig på at lære kunder og samarbejdspartnere bedst muligt at kende, og så arbejder jeg på at øge belægningen, så vi udnytter den store kapacitet, vi har til rådighed, bedst muligt. Vi har en meget stor kapacitet på alle processer i huset; laserskæring, bukning og robotsvejsning, siger ejeren.

GS Eurolaser har fire Amada laserskærere, fire robotsvejseanlæg og fem bukkemaskiner. Virksomheden har også flere store produktionshaller på i alt 6.000 kvadratmeter. Det giver også plads til at øge produktionen.

Ronni Kristensen lægger meget vægt på, at virksomheden har kort leveringstid. Det er en vigtig parameter for kunderne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079