23948sdkhjf

Målemaskine leverer høj nøjagtighed

Werth er klar med en ekstrem nøjagtig målemaskine med flere sensorer. Den blev præsenteret på EMO-messen i Hannover.

Målemaskinerne bliver stadigt mere avancerede og nøjagtige i takt med, at eksempelvis flyindustri og bilindustri stiller øgede krav.

Werth Messtechnik præsenterede på EMO-messen en ny målemaskine, VideoCheck HA, som kan måle med en nøjagtighed ned til 0,5 mikrometer. HA står i dette tilfælde for High Accuracy. Den kan måle meget små emner.

- Den er interessant for auto-industrien og for underleverandører til auto-industrien, og industrier der arbejder med meget små tolerancer, forklarer Carsten Debus, salgsingeniør fra Werth Messtechnik.

Målemaskinen har såvel billedsensor som lasersensor og taktil probe. Så der er rige muligheder for at gennemføre mange slags målinger.

Maskinen er udstyret med en speciel zoomoptik, som gør det muligt at tage billeder ved forskellige, udvalgte distancer.

- Vi bruger et glasbord til at placere emnerne på. Det gør det muligt at bagbelyse emnerne, fortæller Carsten Debus.

Mellemstor røntgen
Werth præsenterede også en ny mellemstor røntgen-målemaskine, TomoScope XS, som ifølge ingeniør Martin Heath fra Werth udfylder et hul i markedet mellem små og billige røntgenmaskiner og de helt store maskiner.

- Vi har udviklet en ny røngten-kilde til apparatet, som kræver mindre vedligeholdelse. Det betyder, at man kan nøjes med service en gang om året, siger Martin Heath.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063