23948sdkhjf

HI 2017: Solgt!

Hos Rønde Industriteknik var der kontant bonus på årets messe.

I gamle dage var det mere reglen end undtagelsen, at man landede ordrer på standen, men i dag er der længere mellem handlerne.

Hos Rønde Industriteknik har årets HI-messe hidtil budt på salg af to Costa slibemaskiner. Salgschef Tommy Mølgaard kan dog ikke afsløre identiteten på kunderne endnu.

- Vi har fået afsluttet handler med to af de udstillede maskiner til slibeafgratning. Den ene er den mindste, vi har, som skal ud og køre rent sort jern og skal lave et hårdt arbejde, som den sagtens kan klare. Og nummeret lidt større skal op og lave et mere allround arbejde, siger han.

- På den ene maskine har dialogen været der forud, og er blevet afsluttet her på messen, men det var ikke noget der lå i kortene, at det skulle vær nu og her. Og den anden er en vi kender fra tidligere, som kom ind til os, fortsætter han.

Humøret fejlede derfor ikke noget torsdag formiddag, da Metal Supply fangede ham.

- Vi har haft en fabelagtigt god messe, og vi har flere leads, der bliver til handler i løbet af de næste tre-fire uger. Vi havde ikke forventet at få handler i hus på messen. Og så har vi endda et par stykker, som vi ved kommer i dag, som vi har været i dialog med, lyder det fra Tommy Mølgaard.

Rønde Industriteknik udstiller blandt andet de traditionelle Costa slibemaskiner på messen, men har også fokus på svejseudstyr, blandt andet i form af Kemppis nye X8-svejser.

- Og så har vores servicemand, der har været med herinde, også fået nogle gode kontakter. Det er et forretningsområde med stigende vigtighed, da vi efterhånden har mange maskiner stående rundt omkring, som vi skal kunne servicere, forklarer Tommy Mølgaard.

Artiklen er en del af temaet HI 2017.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078