23948sdkhjf

Nyt om navne: Danish Crane Building intensiverer salgsindsatsen

Som følge af øget efterspørgsel efter virksomhedens produkter, udvider Danish Crane Building i Nibe nu sin salgsafdeling.
DCB har ansat Claus Pedersen som salgsingeniør med maskinrums- og automatikkraner som ansvarsområde. Claus Pedersen er rekrutteret internt i DCB, hvor han har været ansat som projektleder i konstruktionsafdelingen siden 2008. Her havde han fokus på maskinrumskraner, projektering, rådgivning og salg af kundetilpassede løsninger.

Claus Pedersen vil beskæftige sig med både det danske og det internationale marked. Han trækker på en solid erfaring fra arbejdet som projektleder, hvor han blandt andet servicerede kunder i Kina, Singapore, Sydkorea og Norge, heriblandt skibsværftet Hyundai Heavy Industries.

- Vi er rigtig glade for, at Claus har taget imod denne udfordring. Han har allerede vist sig som et stort aktiv, når det gælder udvikling af løsninger til vores kunder, både i Danmark og på eksportmarkederne, udtaler DCB's direktør, Bo Larsen.

Som følge af virksomhedens fremgang har Danish Crane Building desuden ansat en ny maskiningeniør og en ny tekniker for yderligere at styrke organisationen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

3.255