23948sdkhjf

HI-messens første dag imponerer AVN

Første dag på messen i Herning har været god for AVN Teknik og AVN Hydraulik, der har fået mulighed for at fremvise en af deres processer

HI-messen i Herning er i fuld gang, og ovenpå første dage er der glæde at finde blandt de 710 udstillere. Især det store besøgsantal vækker glæde hos udstillerne. En af dem er AVN Teknik og AVN Hydraulik.

- Hi-messen har taget initiativ til en lang række aktiviteter, som har trukket mange besøgende til messen. Vi har fået en rigtig god start på dette års Hi-messe og har haft stor aktivitet på vores stand - allerede fra morgenstunden. Der er mange besøgende, som interesserer sig for, hvordan digitale værktøjer kan øge og effektivisere produktionen. De vil gerne vide, hvad Industri 4.0 kan tilføre af muligheder for produktionsprocessen i netop deres virksomhed. Det er også mulighederne i Industri 4.0, som har været omdrejningspunkt for, hvad vi har ønsket at vise besøgende på vores stand til dette års Hi-messe, udtaler direktør for AVN Teknik, Henrik Sahl Bech.

De har benyttet muligheden ved HI til at fremvise en automatiseret fysisk montageopstilling med fokus på automatiseret bespændingsproces.

- Det har været lidt af en øjenåbner for mange besøgende, at det er muligt at styre processen så præcist og hente og analysere på data, så man opnår den mest optimale og præcise bespænding, siger direktøren.

Derfor glæder det også AVN, at de har brugt tid og kræfter på at stå klar på årets messe.

- Hi-messen er helt sikkert et besøg værd. Alt tyder på, at Hi-17 endnu engang bliver en velbesøgt messe og en succes for os udstillere, slutter Henrik Sahl Bech.    

Artiklen er en del af temaet HI 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094