23948sdkhjf

50 smede og svejsere på to måneder

Nystartet virksomhed har vind i sejlene.

For få uger siden meldte Dansk Metal ud at industrivirksomheder har svært ved at skaffe jern- og metalmedarbejdere.

Det er ikke tilfældet hos nystiftede CSJ Alusteel, der er specialiseret i mandskabsudlejning af smede og svejsere. Her har man på bare to måneder samlet sig en omfattende - og overvejende - fynsk arbejdsstyrke

- Her og nu har vi omkring 50 smede og svejsere, som er klar til at rykke ud på opgaver, men vi må samtidig konstatere, at det går ekstremt hurtigt med at booke aftaler, siger Jacob Henriksen, adm. direktør CSJ Alusteel.

Svejsere uden binding
Virksomheden, som er etableret i Munkebo på Fyn, er startet for kun få måneder siden, og alligevel har Jacob Henriksen og hans kompagnon Carsten Sehested Andersen på rekordtid oplevet, at de har haft mere end travlt med både at screene medarbejdere og underskrive kontrakter med virksomheder i ind- og udland, som har efterspurgt smede og svejsere til både kortere og længerevarende opgaver.

Den hurtige succes er kommet bag på CSJ Alusteel.

Alligevel har Jacob Henriksen en forklaring.

- For virksomhederne betyder det noget, at vi leverer specialiseret mandskabsudlejning. De ved, at de får smede og svejsere med stærke kompetencer, som vi har screenet, så vi ved, at de passer til opgaven. Samtidig er det attraktivt for virksomhederne, at de kan få vikarer til at løse givne opgaver, og de ikke skal tage sig af løn- og ansættelsesforhold, forsikringer og så videre, siger Jacob Henriksen.

Selovm travlheden på landets byggepladser stilner af hen over vinteren, forventer Jacob Henriksen og Carsten Sehested at den store interesse for virksomhedens mandskab fortsætter ufortødent. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079