23948sdkhjf

Tyskere tager Expanite med til Asien

Den tyske koncern Kern-Liebers har valgt at installere Expanites patenterede teknologi til overfladehærdning af rustfri stål.

Expanite har indgået en licensaftale med Kern-Liebers om installering af proces og udstyr til overfladehærdning og varmebehandling af rustfri stål på den tyske koncerns fabrik i Taicang ved Shanghai. De to virksomheder vil i fællesskab markedsføre Expanite-teknologien til andre virksomheder i Asien. Det oplyser Expanite i en pressemeddelelse.

- Vi er meget glade for at kunne tilføje Expanite-overfladehærdning og varmebehandling til vores portefølje af løsninger, som vi kan tilbyde virksomheder med tilstedeværelse i Asien. Med denne velafprøvede og dog stadig innovative teknologi, sikres grundlaget for Kern-Liebers fortsatte vækst, udtaler Richard Zhang, CEO for Kern-Liebers i Taicang.

- Samarbejdet med Kern-Liebers er en unik mulighed for at øge vores tilstedeværelse udover de allerede etablerede centre i Tyskland, Danmark og USA. Et centralt skridt i vores vækststrategi. Med denne licensaftale kan vi nu servicere europæiske og amerikanske virksomheder med produktion i Asien, og asiatiske virksomheder, der tidligere har sendt dele til overfladehærdning i Europa eller Nordamerika, tilføjer Thomas Abel Sandholdt, CEO for Expanite.

Kern-Liebers er en global leverandør til blandt andet bil-, tekstil- og urindustrien. De udvikler og producerer præcisionsprodukter og tilbyder desuden varmebehandling fra udvalgte fabrikker, herunder Taicang, Kina.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125