23948sdkhjf

Hoyer går på topchef-jagt

Efter 23 år hos motor- og transmissions-leverandøren Hoyer stopper administrerende direktør Thomas Skipper Klausen.

Det seneste halvandet år har den afgåerende direktør siddet for bordenden, men 46-årige Thomas Skipper Klausen startede i sin tid som salgselev og har siden haft en række poster hos Hoyer. 

- Det har været en stor fornøjelse at være en del af Hoyer’s udvikling igennem de sidste 23 år. Vi har sammen arbejdet hårdt for at komme til det sted, vi er i dag, og jeg ved, at vi har skabt et solidt fundament for yderligere udvikling og vækst. Derfor er tidspunktet for forandring også det rette for både Hoyer og mig. Hvad der skal ske nu, har jeg ikke bestemt mig for, men jeg er klar på nye faglige og personlige udfordringer, siger Thomas Skipper Klausen om årsagen til sin aftrædelse.

Økonomidirektør tager posten for nu
Den officielle fratrædelsen sker i dag, 29. september, og styrepinden bliver i første omgang overtaget af økonomidirektør Henrik Petersen, indtil der bliver ansat en ny administrerende direktør.

Hoyer Group har været inde i en stor vækstperiode de seneste år. Hvert år siden 2012/13-regnskabet har man lagt cirka 100 mio. kr. på omsætningen hvert år. Og sidste år lancerede koncernen en strategi, der skal fordoble omsætningen fra en halv til en hel mia. kr. i 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11