23948sdkhjf

Nyt om navne: Håndværksrådet ansætter vicedirektør

Håndværksrådet har ansat sin tidligere cheføkonom Jakob Brandt i en nyoprettet stilling som vicedirektør.

- Ansættelsen af Jakob Brandt sker som et naturligt led i udviklingen af Håndværksrådet strategi.  Jakob har tidligere været Håndværksrådets cheføkonom og har en solid viden om små og mellemstore virksomheder. Jeg er stolt over, at vi har fået så stærk en profil til at sætte fokus på SMV’ernes erhvervspolitiske interesser, siger Håndværksrådets administrerende direktør Ane Buch.

Oprettelsen af en stilling som vicedirektør er et led i Håndværksrådets arbejde for at blive et endnu stærkere talerør for små og mellemstore virksomheder i Danmark.

 - Jeg er ufatteligt glad for, at Danmarks SMV-organisation har bedt mig om at komme tilbage for at styrke arbejdet med at forbedre vilkårene for de små og mellemstore virksomheder. Jobbet taler både til mit hoved og hjerte. SMV'erne er rygraden i dansk økonomi og dermed helt afgørende for, at der er vækst, udvikling og arbejdspladser i hele Danmark. Derfor er det afgørende for Danmark, at vi skaber de bedste rammer for disse virksomheder. I mit hoved er det svært at finde noget, der er mere meningsfyldt at arbejde med. Og da jeg selv er opvokset i en lille familievirksomhed, så har SMV'erne en helt særlig plads i mit hjerte, siger Håndværksrådets kommende vicedirektør Jakob Brandt.

Jakob Brandt tiltræder sin stilling som vicedirektør i Håndværksrådet den 1. november 2017.

Han er uddannet cand.polit. og kommer fra en stilling som vicedirektør i Akademikerne. Han var frem til 2009 cheføkonom i netop Håndværksrådet. Han har desuden arbejdet som erhvervschef i Københavns Kommune.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078