23948sdkhjf

Flot start på Spåntagningsdage

KJ Værktøj og Flextek tog i går hul på den første af to Spåntagningsdage med temaet ”Fremtidens produktion”. Med mere end 200 deltagere på førstedagen var der stor søgning til arrangementet.
For spåntagningsentusiaster var der megen ny inspiration at hente. Maskinerne stod tæt pakket i Flexteks demoareal – blandt andet en Okuma MA-600H, der er installeret med henblik på dette arrangement og kører Turn-Cut bearbejdning.

Dagen igennem kunne de besøgende se metalbearbejdning på flere maskiner med en række af de nyeste værktøjer fra ISCAR og YG. Skruestikke fra Polund Maskinfabrik og italienske OML tiltrak sig også stor opmærksomhed. Det samme gjorde de fremviste robotløsninger fra blandt andet Universal Robots.

John Johansen fra Center for Industriel Produktion gav med sit gæsteindlæg ”Produktion 2025 - hvordan?” stof til eftertanke til de fremmødte. Hvordan sikrer du dig, at netop din virksomhed bliver en af vinderne i globaliseringen, når effektivisering og automatisering ikke gør det alene?

Nåede du det ikke i går, så kør forbi Flextek i dag. Der er Spåntagningsdag frem til kl. 16.00. Frokost serveres fra 12.00-15.00. Gæsteindlæg om ”Fremtidens automatiske produktion” kl. 13.30.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079