23948sdkhjf

Det sker: Uddeling af Jørgen Færch Fondens legat

Fondes uddeler 100.000 kroner til uddannelse i innovativ markedsføring af plast i udlandet.

I forbindelse med årets Netværksdag den 23. november uddeler Jørgen Færch Fonden i år et legat på 100.000 kroner, såfremt der er egnede kandidater.

Jørgen Færch Fonden blev i år 1996 stiftet for at støtte forskellige former for uddannelse i salg, markedsføring og innovation i plastbranchen.

Legatet har med andre ord til formål at fremme tankegangen: "At må søge ud over landets grænser, hvis dansk plastindustri skal vokse i betydning. Derfor er videreuddannelse af ’eksportsælgere’ et vigtigt brohoved for den enkelte virksomhed og for plastindustrien som helhed."

Midlerne kan derfor søges til videre uddannelse, herunder studieophold i udlandet for unge, der på nyskabende vis beskæftiger sig med salg, markedsføring - og markedsopbygning i udlandet.

Tidligere er legatet bl.a. blevet uddelt til ingeniører, økonomer og cand.merc. uddannede, som har haft det til fælles, at de har beskæftiget sig med afsætning til udenlandske kunder.

Sådan foregår ansøgningsprocessen
Legatansøgeren eller den indstillende arbejdsgivervirksomhed, skal sende en ansøgning med kontaktdata, en kort begrundelse for indstillingen og en beskrivelse af det påtænkte uddannelsesforløb.

Det er en forudsætning for at få tildelt legatet, at man er beskæftiget i en virksomhed, der er medlem af Plastindustrien. Ansøgningen sendes enten til mailadressen pd@plast.dk eller med brev til: Plastindustrien, Vesterbrogade 1E, 3. sal, 1620 København K.

Fristen for at ansøge om legatet er den 3. november 2017 kl. 12.00. Det er Jørgen Færch Fondens bestyrelse, som dernæst tager stilling til de indkomne ansøgninger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.376