23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner - del 1

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.

Acta Recycling ApS
Jørgen Strøm er indtrådt som ny administrerende direktør hos Acta Recycling ApS, mens Hans Bundgaard og Ingvar Bundgaard Jensen er trådt ud af direktionen (kilde: CVR).

Acta Recycling ApS er leverandør af maskiner til genbrug af gips, isoleringsmateriale, træaffald, husaffald, plastflasker og meget mere.

Adapa ApS
Hos Adapa ApS er Claus Habermann Løkke trådt ind i direktionen, Jan Bak Christensen ind i bestyrelsen, og Poul Henning Kirkegaard og Christian Raun udtrådt af henholdsvis bestyrelse og direktion (kilde: CVR).

Adapa ApS udvikler, designer og producerer automatiserede støbeforme.

Advansor A/S
I bestyrelsen hos Advansor A/S er Pierre Stephen Boyer indtrådt (kilde: CVR).

Advansor A/S er OEM-producent af termiske systemer til varme- og kuldefremstilling i blandt andet supermarkeder, køle- og frostlagre, kraftvarmeværker, fødevareforarbejdende industri samt kemisk industri.

Biokube A/S
Ind i direktionen for Biokube A/S er kommet Peter Taarnhøj (kilde: CVR).

Biokube udvikler, fremstiller og sælger anlæg til rensning af spildevand.

Cuwilak A/S
Kent Jacobsen er indtrådt i bestyrelsen for Cuwilak A/S, mens bestyrelsesformand Jørn Martin Bank er trådt ud (kilde: CVR).

Cuwilak A/S er en københavnsk overfladebehandlingsvirksomhed.

Dansk Automation & Analyse A/S
Hans Henrik Ebbensgaard er indtrådt i direktion og bestyrelse for Dansk Automation & Analyse A/S. Med ind i bestyrelsen er kommet Leif Krog Jensen, Niels Peder Ledgaard Steffensen og Jesper Vilsbøll. Ud af bestyrelsen er trådt Tom Agerbo Nielsen, Søren Overgaard og Niels Thye, mens Søren Overgaard desuden er trådt ud af direktionen (kilde: CVR).

Dansk Automation & Analyse leverer processtyring og automation til industri-, forsynings- og produktionsvirksomheder.

Fiberline A/S
Ole Arenfeldt Jensen har fratrådt bestyrelsen for Fiberline A/S for i stedet at blive administrerende direktør for selskabet. Henrik Thorning er trådt ud af direktionen, mens Peter Thorning er ny bestyrelsesformand i selskabet (kilde: CVR).

Fiberline A/S beskæftiger sig med markedsføring, udvikling og produktion af pultruderede kompositprofiler til vindmølleindustrien, vindues- og facadeindustrien samt markedet for strukturelle profiler.

Ideal Engineering A/S
Jakob Rygaard Lassen er trådt ind i bestyrelsen for Ideal Engineering A/S (kilde: CVR).

Ideal Engineering A/S er en fynsk overfladebehandlingsvirksomhed.

IP Maskiner A/S
Henrik Asmus Angel er trådt ud af bestyrelse og direktion for IP Maskiner A/S. I bestyrelsen bliver hans plads overtaget af Preben Larsen, og i direktionen er Viola Kahlenberg Angel trådt ind (kilde: CVR).

IP Maskiner A/S sælger værktøjsmaskiner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078