23948sdkhjf

Magnetisk olierensning vist frem på EMO

Eclipse Magnetics viser på EMO-messen en løsning, hvor olien bliver renset for metalspåner ved hjælp af store magneter.

AVS Danmark er begyndt at markedsføre en ny magnetisk rensning af smøreolie fra maskiner. Løsningen bliver lige nu vist frem på EMO-messen.

Kjeld Bagger, direktør for AVS, slår på, at det er en enkel og effektiv løsning, hvor store magneter støvsuger olien for metalspåner. Forudsætningen er selvfølgelig, at metallet af magnetisk. Så aluminium er udelukket.

Kjeld Bagger viser apparaterne frem sammen med salgschef Paul Otter fra producenten, det britiske Eclipse Magnetics.

Renseapparatetet kommer i flere størrelser. Den største hedder Automag Skid. Den er fuldautomatisk og kan rense op til 900 liter i minuttet. Den kan køre i døgndrift.

De virker ganske enkelt ved, at kraftige magneter suger metalstykkerne til sig, og med jævne mellemrum bliver metalstykkerne skrabet af. På Automag Skid foregår det helt automatisk. På firmaets mindre modeller skal en medarbejder sørge for at trække metallet af magneten.

- Man opnår en ren olie og en længere levetid for værktøjerne, siger Paul Otter. Man kan enten forbinde maskinerne direkte med renseapparatet eller også vælge en tankløsning. Paul Otter anbefaler i de fleste tilfælde tankløsningen.

AVS Danmark regner med at kunne vise apparaterne frem på HI-messen i Herning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094