23948sdkhjf

Nyt om navne: Rolf Schmidt Industri Plast opruster

Plastvirksomheden i Kolding styrker ledelsen med ansættelsen af Jesper Lyngsø som ny produktionschef.

Det er især produktion af mange små serier, som kræver et konstant flow hos Rolf Schmidt Industri Plast. Optimal udnyttelse af både de manuelle og automatiserede arbejdsgange ved CNC-maskinerne er områder, den nye produktionschef straks er begyndt at kigge nærmere på, fortæller administrerende direktør Flemming Andreassen, der ikke lægger skjul på, at man med en voksende ordrepulje vil forbedre sig yderligere internt.

- Vi skal være på forkant med dagen i morgen. Det gælder hele huset. Hurtig programmering og omstilling af bearbejdningscentrene er en vigtig del af dagligdagen. Den fleksibilitet skal vi udbygge, siger han og forklarer, at da det stadig er svært at skaffe kvalificeret arbejdskraft til produktionen, bliver investering i nye maskiner og robotter til automation uundværlige arbejdsredskaber.

- Samtidig skal vi give vores medarbejdere optimale forhold. Den nye produktionschef har kompetencerne til at give os et skub fremad.

Erfaren produktionschef
Jesper Lyngsø, 35 år, er uddannet produktionsingeniør, og har de sidste ti år arbejdet hos henholdsvis Louis Poulsen og Epoke i Vejen. Man får dermed en ny mand i ledelsen med erfaring fra store danske virksomheder med produktion i eget navn. Han var ikke i tvivl om, at næste skridt på karrierestigen skulle bringe ham til en decideret underleverandør. Da muligheden bød sig i Kolding, slog han til.

- Der er andre processer i spil hos en underleverandør. Hver dag byder på noget nyt, og den dynamik tiltaler mig. I produktionen skal vi sørge for, at vores førerposition i Danmark fastholdes gennem fleksibilitet og leveringssikkerhed. Men at der er en stigende eksportandel, gør absolut ikke perspektiverne mindre.

Ordrer fra nær og fjern
Han hentyder til, at man på det seneste har leveret flere ordrer til den globale fyldindustri i form af twistere og dåsevendere. Især bryggerier er flittige aftagere af specialkonstruktionerne, der vækker stor interesse på udenlandske messer målrettet fødevareindustrien. Direktør Flemming Andreassen erkender, at han flere gange har spærret øjnene op, når der er tikket en ordre ind fra eksempelvis Egypten.

- Vi har ingen decideret eksportsælger tilknyttet, men der kommer altså ordrer afledt af vores messeaktiviteter. De teknisk ansvarlige på bryggerierne lægger mærke til vores produkter. Muligvis går der noget tid, før behovet opstår, men de husker os i hvert fald. Det er tydeligt i øjeblikket.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094