23948sdkhjf

Størrelsen betyder noget for producent af elkøretøjer

Flere og flere elkøretøj-firmaer sender opgaver til JP Group i Viborg.

JP Group er ved at have skabt sig et navn inden for montage af el-køretøjer. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Selvom en udvidelse med tre nye haller på 4.800 kvadratmeter vidner om en succesfuld satsning på elbiler, har JP Group stadig en størrelse, der gør firmaet interessant.  

Ikke mindst fordi firmaets størrelse er lig høj fleksibilitet sammenlignet med store bilfabrikanter, når det kommer til produktion af mindre partier og forskellige modeller.

- Vi kan for eksempel lave en mindre mængde af grønne golfbiler med røde sæder og en mindre mængde af røde med gule sæder. Det er de ikke interesserede i hos de store firmaer, hvor stor mængde af samme vare er afgørende, siger direktør Martin Pedersen til Viborg Stifts Folkeblad.

Varescootere, pakkepost og golfbiler på el
I foråret valgte energikoncernen Ewii at flytte produktionen af el-varescooteren Tripl fra Polen til fabrikken i Viborg.

I forvejen har JP Group i nogle år haft Lars Larsen-ejede Garias  montage af el-golfbiler og andre el-køretøjer. Firmaet har netop fået en ordre på flere hundrede køretøjer til Postnord i Sverige, hvilket man i Viborg forventer, vil kræve seks-otte nye folk til montagen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078