23948sdkhjf

Arminox styrer sikkert gennem krisen

Især stærk efterspørgsel fra de tyske marked var med til at sikre solidt overskud i 2009/2010.
Det blev til en solid stigning i overskuddet før skat på ca. 40 % til 10,2 mio. kr. i 2009/2010 hos Arminox. Stigningen kom på trods af et fald i bruttofortjenesten på 0,9 mio. kr. til 25,8 mio. kr. Og de gode tider fortsætter for Mønsted-virksomheden.

- Omsætningstal vil vi ikke ud med, men vi har vel her i 2010/2011 en fremgang på 30-40 % i udlandet. Det skyldes især salg af armering til eksempelvis motorvejsbroer, tunneller, metroprojekter osv. i Tyskland, Polen, Kroatien, Slovenien og andre europæiske lande. I første række kommer omsætningen fra salget til Tyskland, hvor der jo konstant gennemføres store projekter. Vi kan ikke mærke den nedgang i aktiviteten, som nogle taler om skal ske i Tyskland, udtaler administrerende direktør Jan List Christensen til Børsen.

Muligheder i Kina og Nordamerika
Tidligere hentede Arminox en stor del af sin omsætning på salg af murbindere, men i dag kommer 80 % af omsætningen fra armeringsstål. Netop derfor har virksomheden formået at styre sikkert gennem krisen.

Jan List Christensen forventer da også, at de gode tider fortsætter. Blandt andet har Arminox fået rettigheder til at sælge virksomhedens produkter i Kina og Nordamerika.

I Nordamerika betyder det, at man allerede har landet sin første ordre – til et canadisk projekt, og Jan List Christensen regner med, at der kommer yderligere fart på salget efter nytår.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095