23948sdkhjf

3.000 har igen deres daglige gang på Lindø

Stort fremmøde og godt nyt ved rejsegilde for seks nye haller.

Godt 100 gæster relateret til byggeriet og Lindø mødtes den 14. september til pølser og sodavand, da der blev fejret rejsegilde for seks nye haller.

Det skriver Lindø Port of Odense i en pressemeddelelse.

Lindøs knap 100 virksomheder indenfor maritim- og offshoreindustri tiltrækker flere og flere projekter. Nye virksomheder kommer til som lejere, og noget af det der er en mangelvare på Lindø er opvarmede haller. 

Igen 3.000 medarbejdere på Lindø
Carsten Aa, administrerende direktør for Lindø Port of Odense, bød velkommen til rejsegildet og orienterede kort om status på Lindø:

- Lindø er igen blevet en stor arbejdsplads på Fyn. Da Lindøværftet lukkede, gik cirka 3.000 medarbejdere ud gennem porten …. Nu har vi vendt udviklingen, og cirka 3.000 medarbejdere går igen dagligt ind på Lindø. Knap 100 virksomheder driver deres forretninger og laver projekter på vores havneareal – og tænk bare, at vi skal stå her kun knap otte år efter industriparkens etablering og fejre rejsningen af nye bygninger. Netop nu har vi havneudvidelse mod nord og havneudvidelse mod syd … og det bedste er, at vi også har masser af driftige virksomheder, der gerne vil bruge vores faciliteter.

Flere haller og kajmeter på vej
De seks nye haller vil være klar til ibrugtagning primo 2018. Bygningerne etableres i tilknytning til en eksisterende bygning, hvoraf en del er nedrevet for at give plads til knap 2.500 kvadratmeter nye og langt mere moderne haller med egne kontorer.

Opførelsen af de seks nye haller er første trin mod en fremtid på Lindø med flere nye bygninger og langt større arealer og flere kajmeter på den kommende havneudvidelse i Lindøs nordlige ende.

Dansk Halbyggeri har byggeentreprisen på hallerne.

Carsten Ae fortæller mere om udbygning og aktiviteterne på Lindø i denne video:

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125