23948sdkhjf

Flextek og CNC.DK fusionerer

Stenberg Gruppen har valgt at samle sine forretningsaktiviteter i et nationalt selskab i Sverige, Finland og Danmark.
I Danmark betyder det, at CNC.DK integreres i Flextek i løbet af de kommende måneder, hvor Henning Dam fortsat er administrerende direktør. Formålet med fusionen er at samle alle kræfter i en stærk national enhed, hvorved man får optimale forudsætninger for at erobre markedsandele.

Det er koncernens målsætning at blive størst inden for både maskinhandel, service og automation af værktøjsmaskiner. Maskinhandelsaktiviteterne intensiveres i øjeblikket kraftigt i Hedensted, hvor koncernen har fået optimale rammer for fremvisning og demonstration af nøglemaskiner inden for maskinprogrammet bestående af Okuma, YCM, Star og Hedelius. Desuden arbejder man i øjeblikket med udvikling af et ”Informationscenter” på 1. sal, hvor der bliver mulighed for virtuelle fremvisninger af udvalgte maskinløsninger og interessante casestories.

Bliver i Vejle
Flextek har gennem krisen bibeholdt en stor serviceorganisation til servicering af selskabets egne brands, og det er fortsat Flexteks målsætning at være den bedste maskinforhandler på service og forebyggende maskinskinvedligehold af egne brands.

CNC.DK har i de seneste år opnået en position som Heidenhain Certificeret Servicepartner og Siemens Solutions Partner – der er ikke andre selskaber i Skandinavien, som har disse godkendelser.

Siemens- og Heidenhain-aktiviteterne forbliver i de specialindrettede faciliteter på Ferrarivej i Vejle. Det er fortsat målet at styrke selskabets unikke Siemens’ og Heidenhains styrings-kompetencer og forretningsaktiviteter – det gælder både i Danmark og på de øvrige skandinaviske markeder. Ombygning og optimering af CNC-maskiner vil fortsat være en meget væsentlig aktivitet i Vejle, og der vil blive bibeholdt mekaniske kompetencer i filialen til understøtning af de styringsmæssige aktiviteter.

Skal bruges offensivt
Fremstillingsaktiviteterne er under pres i Danmark, og Flextek vil derfor i endnu højere grad fokusere på automationsløsninger. CNC.DK´s tidligere direktør Lau Akstrup Jensen har fået til opgave at varetage udbygningen af Flexteks automationsaktiviteter blandt andet ved videnoverførsel fra Stenbergs automationsaktiviteter i Sverige.

De automationsløsninger, der kobles sammen med Flexteks egne brands, vil fortsat varetages af teknisk chef Lars Tromborg.

- Omstruktureringen skal bruges offensivt og til gavn for kunderne, og vi forventer derfor gradvist at øge medarbejderantallet gennem ansættelse af nogle meget kompetente medarbejdere, skriver Flextek i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093