23948sdkhjf

Jørgensen & Utoft styrker direktionen

Søren Tjørnelund er indtrådt i direktionen hos den vejlensiske stålgrossist.

Direktionen består dermed af salgsdirektør Søren Tjørnelund og administrerende direktør Morten Bech.

- Det er en optimal løsning, udtaler Morten Bech.

- Søren har været ansat hos Jørgensen & Utoft siden 2011 og har til fulde dokumenteret den rigtige indstilling til såvel kundeservice som købmandskab, og det er afgørende forudsætninger for at skabe forretningsmæssig succes i et marked med knivskarp konkurrence, uddyber han.

- Udnævnelsen af Søren betyder, at vi nu har gennemført det ledelsesmæssige generationsskifte, hvor stifterne Henning Jørgensen og Niels Utoft har trukket sig fra den daglige ledelse. Det har ikke været en nem proces for stifterne at slippe roret i den virksomhed, som de har bygget op fra ingenting til nu at omsætte for omkring 1 mia. kr. Skiftet har været undervejs et stykke tid, men jeg er overbevist om, at det har været godt for alle, at vi har doseret processen frem for at forcere den, fortæller Morten Bech.

Grund til optimisme
Der er i det hele taget god grund til optimisme hos stålgrossisten på Nordkajen i Vejle. 2016 gav det bedste resultat siden finanskrisen, og 2017 ser også ud til at blive et godt år.

- Det er klart, at de prisstigninger, der satte ind i foråret 2016, har bidraget betydeligt til de forbedrede resultater. Samtidig glæder vi os over, at mange kunder virker til at have meget at lave. Vi har over de sidste år styrket vores organisation på flere fronter. Vi er blevet stærkere, og det ser vi også resultaterne af nu. Det er en flot holdindsats, der er leveret, slutter en tilfreds Morten Bech.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094