23948sdkhjf

Nyt samarbejde om byggeprodukt i genbrugsplast

Schoeller Plast og Agro Block har udviklet byggeelementer af genbrugte ølkasser.

Agro Block og Schoeller Plast har indgået et strategisk samarbejde med henblik på at produktionsmodne og forberede Agro Blocks byggesten til markedsintroduktion i foråret 2018.

Det skriver Schoeller Plast i en pressemeddelelse.

Agro Block er en let byggesten, som kan håndteres af alle, da den kun vejer fem kg. Den vejer dermed langt mindre end traditionelle byggesten i beton.  Byggestenen kan bruges at erstattet betonelementer i blandt andet højbede, læ-mure, trappetrin, plantekasser med mere.

Plasten der bruges i Agro Block er HDPE og kan blandt andet komme fra ølkasser og tidligere anvendt industriplast.

Cirkulær byggesten Danny Jørgensen, direktør og idémanden bag Agro Block, har valgt at samarbejde med Schoeller Plast dels med baggrund i Schoellers deltagelse og interesse i cirkulær økonomi og genanvendelse af plastmaterialer, samt Schoellers mangeårige erfaring med produktion af store plastemner i genbrugsplast.

For Schoeller Plast er dette en unik mulighed for at støtte et miljørigtigt og et nyskabende og spændende produkt ved at samarbejde med Agro Block. Der forventes markedsintroduktion i foråret 2018, og Danny Jørgensen er netop nu i gang med at finde de helt rigtige samarbejdspartnere og forhandlere, som vil være med til at sætte dette produkt i handelen.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.344