23948sdkhjf

Seelen og Qubiqa fusionerer

Seelen og Qubiqa lægges sammen med hovedkvarter i Arden. Esbjerg forbliver base for forretningsområdet ”Isolering og Bioenergi”.
Sammenlægningen af de to virksomheder er endnu et vigtigt skridt i udviklingen af en bredt funderet leverandør af kundetilpassede løsninger inden for opbevaring og intern logistik. Samtidig er der tale om en branchekonsolidering, hvor den fusionerede virksomhed er mindre konjunkturafhængig, og som med et bredt produktprogram og en solid økonomisk platform vil tage konkurrencen op i markedet.

- Indenfor området for intelligente logistikløsninger har de to virksomheder mange ligheder, og fusionen giver således mulighed for en række synergier, der vil styrke begge virksomheders markedsposition, skriver Qubiga i en pressemeddelelse.

Fortsætter i Esbjerg
Den sammenlagte virksomhed fortsætter sit virke under navnet Qubiqa A/S med hovedkvarter i Arden og danske afdelinger i Esbjerg og Vipperød foruden datterselskaber i Sverige, Norge, UK, USA og Polen.

Med Odin Equity Partners som hovedaktionær er Qubiqa etableret ved en fusion mellem Univeyor og Nordplan. Efter en omfattende turn-around i løbet af 2009 er den nye virksomhed godt rustet til fremtiden. Qubiqa er i dag en overskudsgivende virksomhed med en årlig omsætning på ca. 250-300 mio. kr.

Seelen er en velrenommeret virksomhed med en meget stærk markedsposition inden for levering af automatiseringsudstyr til isoleringsbranchen. Herudover er Seelen i gang med at opbygge et nyt forretningsområde bestående af automatiseringsudstyr til bioenergibranchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094