23948sdkhjf

Pajo Bolte rykker ind i nyt værksted

Hobro-virksomheden satser yderligere på afkortning af gevindstænger i fixmål.
Derfor har det været nødvendigt at udvide virksomheden i Hobro. Det er dels sket med en 500 kvadratmeter værkstedsbygning og dels med nye kantinefaciliteter og mødelokaler.

- Byggeriet kommer, fordi vi hele tiden ønsker at være på forkant med vores kunders ønsker om gevindstænger i fixmål, og fordi vi også har ønsket at give vores ansatte super kantine- og velfærdsforhold, forklarer direktør Lars Johansen til Metal Supply.

To, nye båndsave
De nye bygninger står allerede klar, og Lars Johansen forventer, at alt er klar til produktion i løbet af de næste par uger.

- Vi er lige nu ved at planlægge, hvornår vi kan rykke ind. Vi har indkøbt to båndsave, som skal installeres ved samme lejlighed, og det betyder selvfølgelig en betydelig udvidelse af vores kapacitet på savning. De to save skal udelukkende bruges til afkortning af gevindstænger, fortæller han.

Gevindstængerne afsættes især til kunder i byggebranchen, og Pajo Bolte er lagerførende i stænger helt op til ø48 mm.

Ansætter igen
Selv om byggeindustrien stadig er mærket af finanskrisen, så ser Lars Johansen lyst på fremtiden

- Vi kan helt sikkert mærke fremgang og har selv ansat nye medarbejdere inden for salg og lager, siger Lars Johansen.

Arealmæssigt regner han med, at Hobro-virksomheden er godt rustet til fremtiden med det nye byggeri. Halvdelen af kantinen og de øvrige velfærdsområder står i første omgang tomme, så det har Pajo Bolte i baghånden til yderligere udvidelser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127