23948sdkhjf

Granly Gruppen åbner fabrik i Polen

Granly Gruppen i Esbjerg udvider Kina-succes ved at åbne en ny fabrik i Polen.

Inden længe vil Granly Gruppen åbne sin egen fabrik i Polen.

- Vi har stiftet selskabet, og vi har ledelsen til det. Nu mangler vi bare at finde de rigtige lokaler, fortæller Kjeld Vogt, administrerende direktør for Granly Gruppen.

Granly Gruppen har i forvejen en fabrik i et andet lavtlønsland, nemlig Kina. Men her tager skibstransporten til Danmark halvanden måned. Fra Polen tager transporten kun halvandet døgn med lastbil.

- Tanken er, at der i nogle situationer kan produceres emner billigere i Polen. Vi vil stadig lave specialordrer og hasteordrer i Danmark. Men noget af den mere almindelige produktion vil godt kunne udføres i Polen, siger Kim A. Junk, økonomidirektør i Granly Gruppen.

Kortere transporttid
Økonomidirektøren regner med, at den kommende polske fabrik vil kunne hjælpe med opgaver i flere af de danske virksomheder i Granly Gruppen.

- Jeg tror, at vi vil starte med omkring 20 produktionsmedarbejdere. Derefter vil antallet være bestemt af efterspørgslen, siger Kim A. Junk.

Der skulle være gode muligheder for at finde kvalificerede medarbejdere i Polen.

- Vi har fået oplyst både af myndighederne og af nogle af vores kontakter i Polen, at der skulle være et godt udbud af arbejdskraft, både faglærte arbejdere og funktionærer, siger han.

Granly Gruppen har til hensigt at ansætte en dansk ledelse til at styre fabrikken i Polen.

- Det har vi haft succes med i Kina, siger Kim A. Junk.

I dag er der 450 ansatte i Granly Gruppen fordelt på 250 i Danmark og 200 på Granlys fabrik i Kina, RMG Steels.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094