23948sdkhjf

Stadig danske pladser på Blechexpo

Der er stadig pladser på dansk fællesstand på den tyske pladebearbejdningsmesse Blechexpo i Stuttgart.

Det er stadig mulighed for at få foden indenfor på den danske fællesstand på Blechexpo-messen i Stuttgart i efteråret. Den er en af verdens førende med fokus på de komplementære teknologier tyndpladebearbejdning og sammenføjning.

Messen finder sted hvert andet år i Stuttgart og har med 1.100 udstillere fra over 35 nationer formået at tage en førende position i Europa.

Blechexpo havde tilbage i 2015 hele 38.136 besøgende fra 110 forskellige lande. På messegulvet vises hele værdikæden omkring pladebearbejdningen, og ifølge messen selv gælder det fokus på termisk og mekanisk skære-, sammenføjnings- og forbindelsesteknik, og dertil kommer anlæg, udstyr, værktøj og basismaskineri.

Følgende danske udstillere er allerede tilmeldt Blechexpo: AAO Steel, DFT Presswork, E.S. Staalindustri, EJV Tooling, Olsen Metal, Stansomatic og Danpres.

Messen finder sted i Stuttgart fra den 7. til 10. november.

Yderligere info om Dansk Fællesstand hos Knud Hareskov, Center for Underleverandører, 20 25 32 77 eller Jan Larsen, Industrispecialist i Udenrigsministeriet, 49 17 0925 5117

Service og sprog følger med 
Danmarks Generalkonsulat i Hamburg og Center For Underleverancer (CFU) arrangerer den danske fællesstand, hvor man som udstiller får rig mulighed for udelukkende at koncentrere sig om at udvide sit internationale netværk og generere nye leads, da Generalkonsulatet og CFU står for organisering af det praktiske. Det gælder kontakt til messen, komplet stand med opbygning og nedtagning af denne, annonce i messekatalog og andre praktiske ting.

Og der er fortsat plads på fællesstanden i Stuttgart med tilmelding sidst i august.

Derudover kan udstillere få sproglig assistance, og der sørges for drikkevarer og snacks på standens fællesområde. Den danske fællesstand er placeret i hal 5 på stand nummer 5406. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125