23948sdkhjf

Kapema skærer igennem i nyt showroom

Thisted-virksomheden Kapema åbner i løbet af året nyt showroom med tre kørende skæremaskiner. Usikre tider ude i verden øger behovet for at vise kørende maskiner frem hjemme i Danmark.

Kapema er i gang med en udvidelse af showroomet, som skal åbne senere i år og udelukkende fyldes med skæremaskiner og den nyeste teknologi. 

Forhandleren af maskiner til metalindustrien får dermed et showroom med en vandskærer fra Kimtech samt plasmaskærer og fiberlaser fra Baykal, og Kapema-direktør Peter Mortensen forklarer, at det bliver med tre kørende maskiner i fuld drift.

Det nye showroom er målrettet kunder i hele Skandinavien, som i dag tøver med at rejse til eksempelvis Tyrkiet for at opleve og vurdere et nyt skæreanlæg fra Baykal.

- Behovet for et sådan showroom bunder jo i, at der er bestemte områder rundt i verden, hvor kunderne ikke har så meget lyst til at rejse hen i øjeblikket, men kunderne vil gerne have maskinerne fra de her områder. Samtidig er tid blevet et vigtigt parameter for virksomhederne, og det tager tid at rejse udenlands for at se på maskiner, siger Peter Mortensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.298