23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny CFO til Schneider Electric

Jonas Gillsander, 44 år, er blevet ansat som CFO hos energispecialisten Schneider Electric Danmark. Her bliver han en del af det danske ledelsesteam og indtræder samtidig i bestyrelsen.

Jonas Gillsander får det overordnede ansvar for økonomi, controlling og regnskab, og en central opgave bliver at understøtte den digitale transformation hos Schneider Electric.

Jonas Gillsander har 11 års erfaring med digital transformation og ledelse fra store nordiske virksomheder som Nordisk Film og Egmont, hvor han har specialiseret sig i at styre forandringsprocesser og drive digitale indsatser. Senest har han været CFO hos billetdistributøren Venuepoint.

- Jeg ser frem til at blive en del af Schneider Electric, der både er en stærk global aktør i over 100 lande og samtidig har stort lokalt kendskab. I Danmark har Schneider Electric omkring 1.000 medarbejdere på seks lokationer. Både på det personlige og faglige plan er det meget tilfredsstillende for mig at blive en del af en grøn virksomhed, der arbejder for at optimere energiforbruget – og nedbringe CO2-forbruget, siger Jonas Gillsander.  

Jonas Gillsander bor i Malmø med sin hustru Therese og tre børn: Ludvig på syv år, Lisa ni år og Linnea på 13 år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111