23948sdkhjf

Rias tjener på industriens optur

Plastkoncernens omsætning i byggeindustrien venter dog stadig på opsvinget.

Tredje kvartal forløb overordnet set som forventet hos Rias. Plastkoncernen kan konstatere, at afsætningen til industrien er steget, mens byggeridivisionens omsætning er faldet.

- Den positive udvikling i industridivisionen afspejler, at der er kommet mere aktivitet i industrien, og efterspørgslen på de tekniske plastprodukter har været stigende, hvorimod afsætningen af de reklamebaserede produkter har været vigende, konstaterer Rias i en periodemeddelelse.

- Afsætningen af selskabets byggeriprodukter har udviklet sig lavere end ventet, og dermed er den vigende omsætning også fortsat ind i tredje kvartal og er ligeledes lavere i sammenligning med regnskabsåret 2015/2016. Der kan iagttages en lidt lavere aktivitet hos byggemarkederne og DIY-kæderne indenfor selskabets produkter. Samtidig er indtjeningsmarginen fortsat under pres som følge af den hårde konkurrence, lyder det videre.

På den baggrund fastholder Rias forventningerne om et resultat på 7-9 mio. kr. før skat i 2016/2017 mod et resultat året før på 7,9 mio. kr.

Læs mere om: Rias
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11