23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny salgschef hos Unimerco

Som et vigtigt led i virksomhedens planer om øget kundefokus og større synlighed i markedet har Unimerco ansat Anders Thormann, 40 år, som salgschef.
Anders vil være ansvarlig for salgs- og serviceaktiviteterne rettet mod den metalforarbejdende industri i Danmark. Det skriver Unimerco på virksomhedens hjemmeside.

- Unimerco har et stærkt koncept og et meget bredt produktprogram med skærende værktøj og tilbehør til noget nær enhver form for spåntagende bearbejdning. Det er derfor et meget stærkt udgangspunkt for at hjælpe spåntagende virksomheder med at forbedre produktiviteten, siger Anders Thormann, der glæder sig til at tage fat på udfordringerne sammen med Unimercos salgsteknikere og optimeringseksperter.

- Jeg har allerede nu erfaret, at medarbejderne ligger inde med en enorm viden og erfaring, selvfølgelig om værktøj, men også om de mange andre faktorer, der er afgørende for at producere optimalt. Den viden skal vi være bedre til at bringe i spil hos vores kunder. På den måde har vi en unik mulighed for at tilføre kunderne en ekstra værdi, der ligger udover blot at levere et velfungerende værktøj, fortsætter den nye salgschef, der allerede har flere konkrete ideer til, hvordan det skal ske i praksis.

- Vi skal opnå en større synlighed i markedet, så det bliver tydeligere, hvad det egentlig er, vi kan tilbyde. Unimerco har et omfangsrigt koncept med både standard- og specialværktøj, genopslibning, belægning og meget mere. Det giver virksomhederne mulighed for at vælge fra en komplet palette af ydelser, uanset om man blot har behov for et enkelt værktøj eller en større pakke, der inkluderer flere forskellige elementer. Det ser jeg rigtig gode muligheder i at få formidlet til markedet, slutter Anders Thormann, der glæder sig til dialogen med kunderne.

Unimercos nye salgschef er uddannet maskiningeniør og har de seneste ni år været henholdsvis key account manager og salgschef i SKF's industridivision. Han har derfor betydelig erfaring i salg til den danske maskinindustri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078