23948sdkhjf

Trier Industries gearer sig til udenlandsk vækst

Ny teknologi og øget aktivitet uden for Danmark skal sikre væksten hos den midtjyske underleverandør.

For få måneder siden anskaffede Trier Industries sig blandt andet en ny 5-akset CNC-maskine, og lige nu arbejder Viborg-virksomheden på at implementere flere robotter i produktionen.

- Det er et samarbejde med forskellige robot leverandører, hvor vi kigger på at få noget ny teknologi ind, der skal effektivisere den produktion, vi har i dag, hvor vi får mere og mere serieproduktion, forklarer salgsdirektør Dustin Paul Wilden.

I løbet af efteråret vil de første robotter derfor blive installeret på virksomhedens maskiner.

Baggrunden for oprustningen er travlhed – og specielt en strategi om at øge den direkte eksport begynder nu for alvor at give pote.

- Vi ser især på markeder som Norge, Sverige og Tyskland – sågar Polen er vi i. Det er primært Europa, der er vores fokus, og vi fokuserer på vores nærmarkeder og specielt på ekspansionsmarkederne, siger Dustin Paul Wilden.

- Vores eksport har ikke været så stor – i hvert fald ikke under vores eget brand, men det har været igennem vores kunder. Men det er først nu, vi er begyndt at vokse ud fra vores eget navn, uddyber han.

Viborg-virksomheden har blandt andet allieret sig med Udenrigsministeriet med henblik på at blive eksponeret over for potentielle kunder udenfor Danmark.

- Det har været rigtig positivt. Jeg var for eksempel en tur i Warszawa i april for at møde nogle potentielle kunder, og nu er de første ordrer kommet hjem, fortæller Dustin Paul Wilden.

Den øgede efterspørgsel har i øvrigt ikke blot betydet en udvidelse af maskinparken hos Trier Industries. Også på mandskabssiden er der blevet udvidet med nye medarbejdere til virksomhedens treholdsskift.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125