23948sdkhjf

SSAB åbner forskningscentre i Kina og USA

Stålkoncernen opgraderer udviklingsaktiviteterne med centre i Montpelier i Iowa og Kunshan i Kina.
Centret i Iowa ligger i forbindelse med SSAB’s stålværk i byen Montpelier. I alt har svenskerne investeret 11 mio. dollars (58 mio. kr.) i centret, som bliver på 8.500 kvadratmeter med udstyr til metallurgisk forskning, test og simulering.

- Det nye anlæg vil forbedre vores service til vores kunder yderligere. Ved at støtte vores kunder i deres produktudvikling og øgede tekniske udfordringer, styrker vi vores position som verdensledende leverandør af højstyrkestål, siger SSAB’s koncernchef Olof Faxander.

Vil hjælpe kinesiske kunder
I Kina har SSAB som ambition at sætte et solidt fodaftryk, og derfor investerer man 320 mio. svenske kr. (258 mio. kr.) i et nyt R&D-center i Kunshan.

Centret skal fokusere på fabriksekspertise og applikationsudvikling af højstyrkestål. Kinesiske kunder vil få undervisning i brug af materialet med henblik på at højne produktionseffektiviteten. Centret ventes at stå klar i tredje kvartal 2011.

- SSAB har produkter og viden til at opbygge en meget stærkere position i Kina og resten af Asien. Vores syn på videndeling har vist sig at være succesfuld. Vi forsyner ikke bare vores klienter med materialer, men fokuserer også på kundepleje og support. Vi vil hjælpe vores klienter med at skubbe grænsen for, hvad der er muligt, siger Martin Pei, president for SSAB APAC.
Læs mere om: SSAB
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079