23948sdkhjf

Intego udvider med mekanisk afdeling i Midtjylland

En overordnet målsætning om at vokse inden for mekanisk service har nu også bredt sig til Integos lokalafdeling i Herning.

Den 7. august træder første medarbejder over dørtrinnet i en ny mekanisk afdeling hos Intego i Herning. Det drejer sig om 57-årige Ernst Jensen, der de seneste fire årtier har han serviceret flere gear, motorer og pumper, end han kan tælle, og hos Intego glæder man sig meget til at byde den nye kollega velkommen.Det skriver Intego i en pressemeddelelse.

– Vi er utroligt glade for at have fået Ernst med på holdet. Intego i Herning har i forvejen et stærkt team på el- og automationsområdet, og etableringen af et lokalt mekanisk værksted styrker vores ambition om at være full-service leverandør for vores kunder, forklarer Lars Rømer, som er afdelingsleder for Intego Midtjylland, og tilføjer: – Samtidig synes vi jo, at det er en kæmpe gevinst for både os og for vores kunder, at vi får en medarbejder med så enorm faglig viden og erfaring fra branchen.

Et vækstmål på landsplan
Intego har i forvejen et landsdækkende setup inden for mekanisk service. Og det er en del af virksomhedens strategiske mål at forsætte væksten på det område. – Etableringen af et mekanisk værksted i Herning sker i tæt parløb med vores afdeling i Grindsted. Her åbnede vi en afdeling med fokus på mekanisk service i december sidste år, og udviklingen har været eksplosiv. Vi startede ud med 15 medarbejdere, og i dag har afdelingen allerede behov for yderligere ansættelser, lyder det fra Lars Schjødt, som er direktør COO i Intego.

Intego har også mekaniske værksteder i Odense, Kolding, Aabenraa, Århus og Aalborg – og kigger man lidt frem i tiden, er forventningerne positive i forhold til at øge aktiviteterne på området:   – Vi oplever en god synergi mellem vores tre hovedområder el, mekanik og automation, og det setup giver os mulighed for at servicere vores kunder bredt. Ansættelsen af en elektromekaniker i Herning er første spadestik til opbygningen af en mekanisk lokalenhed. Og jeg forventer, at vi kommer til at opleve øget aktivitet og får brug for at ansætte flere medarbejdere i både Herning og vores øvrige mekaniske afdelinger i nær fremtid, slutter Lars Schjødt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094