23948sdkhjf

Skiold køber op

Den nordjyske virksomhed har netop købt iværksættervirksomheden Farmlog i Vinderup.

Overtagelsen skal føre til endnu større satsning på brug af de mest moderne it-teknologier i de løsninger, som Skiold tilbyder svineproducenter i Danmark og globalt. Det oplyser Skiold i en pressemeddelelse.

- Med købet af Farmlog bliver det muligt for os at levere en totalløsning, som sikrer svineproducenter fuld monitorering af driften - det vil sige overvågning af alle dele af produktionen og brug af de opsamlede data i den løbende driftsledelse. Fremtidens stalde monitorerer ikke alene klima, foder og sundhedstilstand, men skaber også dynamiske prognoser, som kan sikre, at landmanden hele tiden er et skridt foran, siger Samuel Waldorph, som er administrerende direktør og koncernchef for Skiold.

- Med digitalisering af processerne på et landbrug kan der indfries store vækstpotentialer og skabes øget konkurrenceevne, der kan forbedre nettoresultatet hos vores kunder. Det skyldes de bedre muligheder for at styrke management på bedriften og dermed optimere fodringen og øge dyrenes sundhed. Vi udvikler, producerer og leverer løsninger og teknologier herunder møllerier og fodringsanlæg, samt klimastyringer og staldinventar til de største svineproducenter i alle dele af verden. Skiold har 140 års erfaring som leverandør til landmænd. Det har været og er vores styrke, at vi er fulgt med udviklingen, så vi til enhver tid har kunnet levere topmoderne udstyr, som sikrer en optimal og rentabel produktion hos vore kunder. Fremtidens landbrug vil i endnu højere grad være baseret på data. Nu er tiden kommet til, at moderne teknologier som cloud computing, smartphones, Internet of Things og Big Data – det vil sige store mængder af data - skal være en del af den løsning, vi tilbyder vore kunder. Big Data i landbruget handler blandt andet om at forbedre effektiviteten og sporbarhed i hele forsyningskæden fra jord til bord, tilføjer Samuel Waldorph.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.233