23948sdkhjf

Bast & Co mærker øget efterspørgsel

Virksomhedernes problemer med at få finansieret nye maskiner har givet øget behov for at få renoveret eksisterende anlæg.
Det mærker man hos Vejle-virksomheden Bast & Co, der netop har specialiseret sig i at forlænge levetiden på store anlæg.

- I de seneste måneder har vi oplevet det, man kan betegne som et boom i efterspørgslen på renovering af større produktionsanlæg. Virksomhederne investerer ikke i lige så høj grad som tidligere i nye produktionsanlæg, når de eksisterende går ned, siger Jens Hansen, der er administrerende direktør Bast & Co, til Børsen.

Svært at finde kapital
Tidligere ejer af Bast & Co, Helge Bast, formoder, at det stigende behov for at renovere eksisterende anlæg hænger sammen med finanskrisen.

Mange virksomheder har nemlig lysten til at investere i nyt, men det er svært at få ja hos leasingselskaberne og pengeinstitutterne, der lader sig afskrække af, at køberne har haft underskud under finanskrisen.

For Bast & Co selv har finanskrisen også været en hård nød at knække. Sidste år blev det til et underskud på 2,1 mio. kr., men både Helge Bast og Jens Hansen forventer kraftig vækst i de kommende år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109