23948sdkhjf

Svensk koncern køber to danske virksomheder

Dansk Ventil Center og Valtor Offshore får ny ejer

Den hollandske koncern Eriks sælger Dansk Ventil Center (DVC) og Valtor Offshore. Køberen er Armatec koncernen, der er en del af det svenske industrikonglomerat Ernströmgruppen, som overtager samtlige aktier i de to danske virksomheder.

- Armatec koncernen er allerede stærk i Danmark inden for energi og industri. Købet af disse to solide selskaber med stærke varemærker og tekniske funktioner styrker vores position inden for procesindustrien og offshore samt udvider vores tilbud til markedet yderligere. Dette er endnu et skridt i vores fortsatte vækst og vores engagement i at være et førende nordisk selskab, der opfylder vores kunders behov for systemer, produkter og funktionelle løsninger indenfor flowteknologi, siger Eva Karlsson, administrerende direktør for Armatec koncernen.

DVC og Valtor Offshore vil forblive separate enheder, og ledelses-teamene i hver virksomhed forbliver uændrede. Det oplyser Armatec i en pressemeddelelse. 

- For Eriks er årsagen til at afhænde disse aktiviteter rent strategisk motiveret, da vi tror en mere lokalorienteret aktør som Armatec koncernen kan skabe mere værdi for kunderne end Eriks kan på det danske marked, siger Simon Franken, CEO for Eriks.

De to danske virksomheder, som er leverandører inden for deres respektive nicher; ventiler og aktuatorer til dansk industri og ventiler og serviceydelser til offshore markedet, har et samlet årligt salg på cirka 140 mio. kr.

I forbindelse med overtagelsen bliver virksomhederne distributører af Eriks sortiment af ventiler og supplerende produkter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078