23948sdkhjf

Autodesk Inventor får ny forhandler

Nu er InventDK sluppet igennem nåleøjet og er blevet den kun tredje certificerede danske forhandler af 3D CAD-programmet til mekaniske konstruktioner og industrielt design.
Den 20. september 2010 modtog InventDK sin officielle licens til at forhandle Autodesk Inventor og udvider dermed sit eksisterende forretningsområde.

Virksomheden har i de seneste otte år fungeret som akkrediteret Autodesk Training Centre og har desuden varetaget support- og serviceopgaver med relation til Inventor-programmet, dog uden at sælge selve programmet.

Tilfreds direktør
Administrerende direktør hos InventDK, og forfatter til undervisningsbogen "Inventorbogen", Lars Jensen, er meget tilfreds med indgåelsen af den nye aftale med Autodesk.

- Vi har igennem længere tid oplevet en støt stigende efterspørgsel på at kunne købe Autodesk Inventor hos os. Vi oplever efterspørgslen i forbindelse med vores kurser, og når vi er ude og lave support og installation for vores kunder. Så det er en stor tilfredsstillelse endelig at kunne tilbyde dem at købe licensen her, siger Lars Jensen.

Udover at afholde forskellige kurser i brugen af Autodesk Inventor arbejder InventDK også med at opbygge forskellige ERFA-grupper, hvor både kursister og andre kunder kan dele deres viden omkring brugen af programmet og give hinanden faglig sparring for herigennem at blive endnu bedre til at bruge Inventor.

Eksperter i Inventor
InventDK beskæftiger sig i modsætning til deres konkurrenter udelukkende med Inventor og tilhørende programmer, hvilket ifølge direktøren er et helt bevidst valg.

- En helt klar fordel for vores kunder er, at vores fokus er på Inventor, hvilket gør, at vi er utroligt dedikerede til netop det program og har en masse viden om lige præcis Inventor-programmet og dets mange anvendelsesmuligheder, forklarer Lars Jensen, og tilføjer:

- Vi løser dog også supportopgaver på andre af Autodesks programmer som fx AutoCAD, AutoCAD Mechanical og Vault, så selvom vi fokuserer mest på Inventor, kan vi også hjælpe med andre programmer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078