23948sdkhjf

NKT Cables åbner sin tredje fabrik i Kina

NKT Cables har indviet endnu en fabrik i Kina. For kun et år siden overtog NKT Cables en næsten nybygget fabrik og har på den korte tid siden januar 2010 etableret egen produktion af højspændingskabler.
Den nye fabrik i Cangzhou ved Hejian City i Hebei provinsen skal producere højspændings- og mellemspændingskabler, først og fremmest til det kinesiske marked. NKT Cables har været til stede i Kina siden 1995, og har i denne periode opbygget en produktions- og salgsplatform med betydelige kompetencer inden for specielt mellemspændingskabler og tilbehør samt køreledninger til højhastighedstog.

Den kinesiske regering har igangsat omfattende udbygninger med højhastighedstog, og da NKT Cables lever op til de standarder, de kinesiske myndigheder sætter, er NKT markedsledende. Landet er det hurtigst voksende forretningsområde for NKT Cables, drevet af betydelige infrastrukturinvesteringer inden for energiforsyning og transport.

Opskriften på succes
Det er da også NKT Cables' tredje fabrik i Kina, og fabriksarealet i Cangzhou er på 90.000 kvadratmeter.

- NKT Cables har været i stand til at overbevise markedet om, at blandingen af tysk teknologi, dansk opfindsomhed og en lokal kinesisk ledelse er en optimal opskrift på succes, siger Dion Metzemaekers. Han er administrerende direktør i NKT Cables, og fortæller, hvorfor Kina er så attraktivt.

- Kina er jo et enormt land, og efterhånden som levestandarden stiger, vil der blive brug for bedre infrastruktur og strømforsyning. Det skaber unikke muligheder for NKT Cables, fordi vi teknologisk er førende og kan levere samlede kabelløsninger, siger han.

Udstyret med europæiske maskiner
Daniel Xiao er administrerende direktør for NKT Cables i Kina, og han er tilfreds med købet af den nye fabrik.

- Fabrikken var så godt som ny, og dermed var det forholdsvis let for os at gå i gang med det store arbejde, det er at starte en ny produktionsenhed i Kina. Ved overtagelsen for et år siden var fabrikken allerede udstyret med maskiner fra Europa, så vi mente, det var en enestående chance, og den greb vi, siger han.

Fabrikken i Cangzhou, Hejian City, kompletterer NKT Cables' kinesiske produktudbud i form af produktionskompetencer inden for højspændingskabler. Fabrikken har tre hovedproduktionslinjer og kan producere og teste kabler op til 500 kV.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078