23948sdkhjf

AL-Lift er vokset tilbage i vante omgivelser

Da Allan Laursen i 2012 efter nogle hårde år under finanskrisen måtte sælge livsværket AL-Vac, måtte han starte helt forfra med sit nye selskab AL-Lift.

Virksomheden lejede lokaler på Rugmarken i Lemvig; lokaler, som var 450 kvadratmeter store eller knap en tiendedel af, hvad han havde været vant til i lokalerne på Transportvej.

Men AL-Lift fik hurtigt vokseværk, og nu er virksomheden flyttet tilbage i de store lokaler, hvor Allan Laursen havde til huse, da han stod i spidsen for den gamle virksomhed.  Det skriver AL-Lift i en pressemeddelelse.

- Da vi lejede os ind på Rugmarken, var vi fire mand. I dag er vi 16 mand, og vi har planer om snart at ansætte et par stykker mere til montage og salg i Danmark, siger Allan Laursen.

Han fortæller, at det har været en meget speciel oplevelse igen at skulle bygge en virksomhed op fra bunden, men selv om der har været store udfordringer forbundet med det, har det på mange måder været en rigtig god oplevelse.

- Det er klart, at jeg gjorde mig nogle tanker om fremtiden, da jeg måtte sælge den gamle virksomhed. Skulle jeg prøve noget helt andet eller starte forfra? Men jeg kunne mærke, at jeg igen blev grebet af den her iværksætterånd, og jeg har altid syntes, det var spændende at skulle ud på markedet med et nyt produktprogram, og nu fik jeg mulighed for at fortælle en ny, god historie om forbedrede produkter, siger han.

Behov for ny fliseløfter
For Allan Laursen og AL-Lift var den gode historie, at han havde fået en idé til flere nye maskiner, der kunne løse bygge- og entreprenørbranchens udfordring med, at det var blevet sværere at løfte og flytte fliser, fordi fliser i dag produceres anderledes end tidligere med den konsekvens, at de eksisterende maskiner på markedet havde svært ved at klare opgaven.

- Timingen viste sig at være perfekt, for det var blevet et stort problem, at fortovsfliser og kantsten er mere utætte i dag, end de var tidligere, fordi man er begyndt at støbe dem på en ny måde. Det løste vi med vores nye vakuumfliseløfter, siger Allan Laursen.

Han glæder sig over, at han og virksomheden er blevet taget rigtig godt imod.

- Jeg var meget spændt på, hvordan man ville tage imod en ny virksomhed på markedet, ikke mindst efter jeg havde været nødt til at sælge den gamle virksomhed. Jeg havde heldigvis et godt netværk i både ind- og udland, og jeg må sige, at jeg er meget rørt over den modtagelse, jeg har fået, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078