23948sdkhjf

Krisen gav vækst hos Multilak

Modsat mange andre er aktiviteten steget hos den nordjyske underleverandør under finanskrisen.
Finanskrisen kom ikke lige ubelejligt for alle virksomheder i den danske metalindustri. Hos Multilak i Bindslev gav krise-året 2009 faktisk en omsætningsvækst på 30 %.

- Flere virksomheder valgte i krisen at lukke afdelinger ned og købe de nødvendige ydelser ude i byen. Vores styrke er, at vi kan levere et færdigt produkt til kunden, og det har rykket rigtig meget for os, siger direktør Lasse Malmgaard til Børsen.

Venter yderligere vækst
Multilak fungerer som underleverandør inden for lakering, rørbearbejdning og montage. Virksomheden leverer blandt andet til vindmølleindustrien og møbelindustrien, og der er tale om en helt bevist spredning af aktiviteterne.

Netop totalleverancerne er også nøglen til fremtidens vækst hos den nordjyske underleverandør. Lasse Malmgaard forklarer, at det har givet en fleksibilitet, som konkurrenterne har svært ved at hamle op med. Det har blandt andet betydet, at flere virksomheder, der ellers havde outsourcet produktionen til Østen, nu er vendt tilbage.

Det var ikke blot finanskrisen, der udfordrede Multilak i 2009. En af virksomhedens produktionshaller blev ødelagt af en eksplosion, og produktionen måtte derfor flyttes til lejede lokaler, og det har ifølge Lasse Malmgaard kostet på bundlinjen, hvor man i 2009 endte med et beskedent overskud på 28.000 kr. 1. juni kunne Multilak dog atter flytte tilbage i egne lokaler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062