23948sdkhjf

200 lagde vejen forbi Bodycote

Overfladebehandlingsvirksomheden havde gjort noget ekstra ud af et åbent hus-arrangement, og besøgstallet blev fordoblet.
Sidste år forsøgte Bodycote sig for første gang med et åbent hus-arrangement, og dengang fandt ca. 100 besøgende vej til virksomheden. I år gentog man i september succes på virksomhedens fabrik i Ejby på Fyn, men denne gang blev der skruet op for fagligheden i arrangementet, og det gav bonus.

- Vi valgte at invitere vores kunder til en decideret ”varmebehandlingsdag”, hvor vi udover den obligatoriske rundvisning på vores fabrik også havde forskellige foredrag om varmebehandling, fortæller salgs- og marketingchef Niels Lyth.

Hentede hjælp udefra
På dagen var Bodycotes egne medarbejdere vært ved en række ”mikro-foredrag” om varmebehandling, men der var også hentet assistance udefra, idet lektor Thomas Arvid Jaeger fra Aalborg Universitet fortalte om ”overfladens udtryk i industriel design”.

- Foredragene var en så stor succes, at mange måtte stå op og høre de vise ord. I alt kom mere end 200 gæster til vores arrangement – der var alt lige fra konstruktører og direktører til en virksomhed, der havde sendt hele sin lærlingeafdeling for at lære mere, siger Niels Lyth, som ikke er i tvivl om, at Bodycote kommer til at mærke effekten af arrangementet i den kommende tid.

- Vores formål med dagen er at give kunderne et bedre kendskab til varmbehandling, så de tager fat i os for rådgivning, næste gang de har et projekt, forklarer han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126