23948sdkhjf

Migatronic indgår rammeaftale med maritim industrikoncern

Den norske industrikoncern Bergen Group har valgt Migatronic som leverandør af svejsemaskiner.
I de seneste år har Migatronic haft stor fokus på at udvikle teknologier, der kan reducere gas- og strømforbruget under svejsning. Disse kompetencer har Bergen Group vurderet som essentielle, og derfor faldt valget på Migatronic, da man skulle vælge leverandør af svejsemaskiner.

Leverancen spænder bredt
Bergen Group, der har omkring 1.900 medarbejdere fordelt på selskaber og lokaliteter langs den norske kyst, har hovedfokus på offshore og avancerede specialskibe. Derfor er det bl.a. Migatronics industrielle svejsemaskiner fra Sigma, Omega og Pi serierne, der vil blive produceret til den norske koncern.

Eksempelvis er Sigma-serien netop skabt til avanceret svejsning i svær-industrien og til offshore. Bergen Group beskæftiger sig med alt fra nybyg til service og reparation, så der bliver behov for mange typer af svejsemaskiner fra Migatronics produktlinje.

Rammeaftalen skaber stolthed
Michael Friis Jespersen, Export Manager hos Migatronic, siger:

- Bergen Group er en stor spiller inden for maritim- og offshoreindustrien, og de har været igennem en lang og omhyggelig proces for at udvælge de bedste leverandører af svejsemaskiner. Vi er derfor meget stolte af, at valget faldt på Migatronic.

Rammeaftalen, der er indgået for to år med en option på yderligere ét år, forventes at generere en betydelig omsætning for Migatronic på årsbasis.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078