23948sdkhjf

Nominerede klar til Swedish Steel Prize

Svensk-produceret sengeaffjedring, en tysk lift, et sydafrikansk lastbilchassis og australske tænder til skovle har alle muligheden for at få Swedish Steel Prize 2010.
Prisen uddeles 18. november af SSAB’s CEO Olof Faxander på Grand Hôtel i Stockholm og gives til et innovativt produkt fabrikeret i højstyrkestål.

I år er fire virksomheder nomineret til prisen:

Wranne/Fåhraeus Design AB (Sverige): Virksomheden har udviklet en ny type sengeaffjedring af højstyrkestål, hvor materialets elastiske evner udnyttes.

BluPoint Pty Ltd (Australien): Har udviklet en omkostningseffektiv løsning til renovering skovltænder til gravkøer, der bruges til tung last i mineindustrien. En ny tandspids af slidstærkt stål svejses på den tilbageværende del af den støbte tand.

Ruthmann GmbH & Co KG (Tyskland):Ruthmann har brugt højstyrkestål til at nå nye højder med deres lifte. Det nye design har øget liftens højde og lastekapacitet på almindelige lastbiler op til 3,5 tons.

Van Reenen Steel (Sydafrika): Van Reenen Steel har lavet et lastbilchassis med bedre vridningsstivhed. En ny bundprofil og rundede hjørner giver mere jævnt slid og hurtigere aflæsning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1