23948sdkhjf

Københavnsk stålvirksomhed scorer ottende gazelle

Albertslund-virksomheden R&T Stainless kan som den eneste virksomhed prale af otte gazeller-udnævnelser. Nu arbejdes der på en udvidelse af virksomheden.
R&T Stainless producerer inventar til legepladser i rustfri kvalitet til kunder over hele verden. Det koncept har været så godt, at virksomheden over de seneste fire år er vokset med 180 %, og dermed er blevet udnævnt til gazelle af Børsen.

Endnu mere bemærkelsesværdigt er det dog, at det er ottende gang i træk, at Albertslund-virksomheden får udnævnelsen – noget ingen andre virksomheder kan præstere i dette års kåring.

Udvider i Danmark
- Vi har valgt at gøre os mere synlige i vores marked. Og så har vi dygtige sælgere, som har ansvaret for hver deres geografiske markeder. Vi har også valgt at udvikle nye produkter sammen med vores kunder. Det handler om at slå ørerne ud, så man ikke kommer til at lave noget, der ikke kan sælges, udtaler medejer og søn af grundlæggeren, Bobby Marwaha, til Børsen.

R&T Stainless har også mærket en smule til finanskrisen, men barometret står stadig på vækst. Derfor er man også nu i gang med at udvide. Virksomheden har opkøbt nye bygninger i Glostrup, som indbefatter 470 kvadratmeter kontor og 2.200 kvadratmeter lager – mere end en fordobling af den nuværende plads i Albertslund.

Derudover overvejer man også kraftigt at udvide med en afdeling i Østen for at sikre sig større markedsandele derude.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.284