23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Acta A/S
Hans Bundgaard og Ingvar Bundgaard Jensen er begge udtrådt af bestyrelsen, hvor de afløses af Peter Kaaberbøl, økonomidirektør i Højbjerg Maskinfabrik A/S, og Ove Trankjær, administrerende direktør i Højbjerg Maskinfabrik A/S.

Actal A/S producerer udstyr til den maritime branche.

Arcelormittal Commercial Long Denmark A/S
Alex Mørch-Petersen, 47 år, er udnævnt til ny administrerende direktør. Han har været ansat i virksomheden som markedschef siden 2002 og var inden da salgsdirektør i ME-FA.

Arcelormittal Commercial Long Denmark er et salgsselskab under verdens største stålproducent.

A/S Kofod & Christensens Maskinfabrik, Frederikshavn
Tage Rishøj, direktør i Karstensens Skibsværft A/S, er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som medlem er i stedet Marianne Faldt.

A/S Kofod & Christensens Maskinfabrik fremstiller og forarbejder komponenter til forskellige brancher som skibsmotorer, offshore og levnedsmiddelindustri.

Dansk Landbrugsmaskinfabrikanter, DLMF
Peter Pedersen, Agrometer A/S, Grindsted, er valgt som ny formand for Danske Landbrugsmaskinfabrikanter, DLMF. Han er eksportdirektør og medindehaver af Agrometer A/S, der producerer gylleudstyr og vandingsanlæg og afløser administrerende direktør Sten Andersen, Dan Egtved A/S, der forbliver i DLMF’s bestyrelse som næstformand, ligesom han fortsætter i hvervet som formand for udstillingskomitéen, der styrer Agromek – Nordens største landbrugsmaskinudstilling.

Geze Scandinavia AB
Morten Nielsen, 41, er udnævnt til direktør for Geze Scandinavia AB, hvor han får ansvaret for 25 ansatte i de nordiske lande. Morten Nielsen har hidtil været country manager for Geze Danmark.

Geze udvikler og producerer systemer inden for dør-, vindues- og sikkerhedsteknik.

Højbjerg Maskinfabrik A/S
Per Kristensen er udtrådt af bestyrelsen.

Molytex A/S
Uffe Arlø Theilade, 41 år, ph.d. og MBA, er ansat som ny administrerende direktør for Molytex A/S i Glostrup, der udvikler og producerer avancerede industrielle sprøjtestøbte plastemner. Det sker i forbindelse med generationsskifte, og han tiltræder den 1. oktober.

Her afløser han ejerleder Inge Matzau, som fremadrettet vil være aktiv i Molytex’ bestyrelse samt varetage investeringsaktiviteter i Molytex’ holdingselskab.

Molytex er en sprøjtestøbevirksomhed, specialiseret i fremstilling af industrielle plastkomponenter til førende europæiske virksomheder.

Roxtec ApS
Jesper Quaade er netop startet hos Roxtec ApS, der er et selskab i den svenske industrikoncern Roxtec International AB. Her får han ansvar for OEM/Vedvarende energi.

Roxtec gruppen udvikler, producerer og markedsfører totalløsninger indenfor kabel- og rørgennemføringer.

Skandinavisk Brandteknik
Morten Arndal Nielsen er tiltrådt som ny administrerende direktør i Skandinavisk Brandteknik.

Skandinavisk Brandteknik sælger og vedligeholder ildslukningsmateriel til søs, for både private og firmaer globalt.

Thule Trailers A/S
Erec Andre Jan Glogowski, Sverige, er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som medlem af bestyrelsen er Jens Peter Hansen.

Thule Trailers A/S producerer et bredt sortiment af påhængsvogne, for eksempel åbne trailere, auto- og maskintransportere samt båd- og hestetrailere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11