23948sdkhjf

Tican investerer i nyt produktionsudstyr

Tican a.m.b.a. i Ansager har øget produktionskapaciteten og investerer i fremtiden og arbejdsmiljøet med udstyr fra PanPac Engineering, der automatiserer pakkeriet af tunge skinker.
Tican i Ansager har netop taget deres sidste nye produktionsudstyr i anvendelse.

Udstyret som er en fuldautomatisk totalløsning bestående af en palleteringsrobot, en folievikler og internt transportudstyr er leveret af Pandrup virksomheden PanPac Engineering A/S.

Tican har i samarbejde med PanPac Engineering fået udarbejdet en løsning, der automatiserer palleteringen og folieviklingen af virksomhedens produkter.

Tidligere foregik pakningen af kasserne på paller manuelt, men i takt med at Tican har fordoblet produktionen af skinker de sidste tre år og med en stadig stigende efterspørgsel var det blevet nødvendigt at automatisere pakkeriet.

Ville forbedre arbejdsmiljø
Ydermere har det været vigtigt for Tican at forbedre arbejdsmiljøet idet kasserne med op til fire skinker på fem til seks kilo er tunge for medarbejderne at håndtere. Og når der samtidig håndteres mellem 40.000 og 50.000 skinker hver uge er der også tale om ensidigt gentaget arbejde.

Fabrikschef Kristian Tousig fra Tican udtaler, at det har været vigtigt for virksomheden at vælge en løsning, som var tilpasset de eksisterende produktionsforhold og som gav en mere stabil produktion.

Herudover var det et krav at produktionskapaciteten blev øget og med løsningen fra PanPac Engineering har man samtidig fået elimineret de tunge løft og de ensidige gentagne arbejdsprocesser.

Stort potentiale
PanPac Engineering ser et stort potentiale for denne type løsninger, som automatiserer virksomhedernes pakkerier.

Salgs og Marketingchef Uffe Nielsen fra PanPac Engineering bemærker i den forbindelse, at man hos Pandrup-virksomheden har kunnet registrere et øget fokus fra virksomhederne på at forbedre arbejdsmiljøet for at skabe bedre trivsel for medarbejderne.

- Vi har derfor travlt med at udarbejde løsningsforslag til virksomheder indenfor meget forskellige branchesegmenter, netop for at sikre medarbejdernes trivsel igennem eliminering af tunge løft og ensidige gentagne arbejdsprocesser, siger Uffe Nielsen.

Han mener, løsningerne skaber en mere effektiv og stabil produktion og med meget korte tilbagebetalingstider på anlægsinvesteringerne er automatiseringsløsningerne derfor ekstra interessante for virksomhederne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079