23948sdkhjf

AluCluster bag international messe og konference i 2011

Allways Aluminium 2011 er navnet på den nye, spændende udstilling og konference, som AluCluster, har taget initiativ til i dagene den 11.-12. maj 2011 i Odense Congress Center.
- Der bliver tale om et arrangement med et virkelig internationalt snit. Et arrangement, hvor vi samler alle aktører i den danske aluminiumindustri – virksomheder, foreninger, organisationer og vidensinstitutioner - på ét sted for at sætte fokus på de uanede muligheder, designere, brugere i bred forstand og virksomheder i al almindelighed kan opnå ved at anvende aluminium, siger AluClusters administrerende direktør Leif Guldborg Høyerby.

- Vi ved, at virksomhederne efterspørger initiativer, der kan være med til at styrke deres afsætning, og være med til at fortælle historien om aluminium. Allways Aluminium 2011 skal være en aktivitet, der kan virke samlende for alle segmenter af vores del af erhvervslivet.

- Opgaven er på den ene side at fortælle om mulighederne for anvendelsen af aluminium, åbne samfundets øjne for de løsninger som aluminiumindustrien tilbyder, og samtidig skabe et internationalt orienteret konferenceprogram for at styrke formidlingen af den viden, som alle aktører i industrien har behov for.

Alllways Aluminium 2011 vil indeholde en udstilling i traditionel forstand, et konferenceafsnit, et speakers corner, et specialiseret materialeområde og et oplevelsesafsnit, hvor der er en præsentation af innovative produkter skabt i aluminium.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095