23948sdkhjf

Bladt udvider igen

I slutningen af 2010 vil nye produktionsfaciliteter stå færdig hos Bladt Industries.
Faciliteterne bliver på i alt 3.600 kvadratmeter. Heraf fylder en ny stålblæsehal 1.400 kvadratmeter og en ny montagehal 2.200 kvadratmeter. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

- Investeringer i disse nye faciliteter er vigtig og nødvendig for at opfylde fremtidens krav med hensyn til kvaliteten og størrelsen af projekterne, siger administrerende direktør, Peter Rindebæk.

Forberedelse til fremtiden
Stålblæsehallen bliver udstyret med topmoderne udstyr til sandblæsning, der forbereder Bladt til de strenge krav, der er til overfladebehandling indenfor offshore industrien.

- Vi optimerer overfladebehandlingsprocessen ved at separere sandblæsnings- og malingsprocesserne 100 % sammenlignet med 50 % i dag. Denne forbedring vil øge den kendte Bladt-kvalitet endnu mere, siger afdelingsleder for Malerafdelingen, Henrik Jensen.

Når de nye faciliteter er klar til produktionsstart i slutningen af 2010, vil produktionskapaciteten blive øget betragteligt inden for blandt andet moduler og jackets, og offshore transformerstationer og fundamenter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094