23948sdkhjf

Ny ordre til KJ Auktion

Skive-virksomheden skal vurdere maskinparken hos Lindøværftet med henblik på salg.
KJ Auktion har tidligere vurderet og solgt maskiner fra fx Sauer-Danfoss, og med opgaven hos Lindøværftet har man landet endnu en vigtig kunde.

Vurderingsarbejdet gennemføres i samarbejde med GoIndustry-Dovebid Plc. Ltd., som KJ Auktion repræsenterer i Skandinavien.

sælger maskiner online
- GoIndustry-DoveBid har tidligere solgt maskiner og udstyr for Carlsberg, da de lukkede bryggeriet i Valby. Vi har desuden en auktion i øjeblikket, som er et samarbejde med GoIndustry-DoveBid, nemlig salget af maskiner og udstyr fra Aarhus Modelsnedkeri under konkurs. Salget er bygget op på en anderledes måde, end man tidligere har været vant til. Det er således, at de større maskiner sælges gennem GoIndustry-DoveBids internationale salgskanaler. De mindre varer, som egner sig mest til salg i Danmark, sælger vi på onlineauktion på vores egen hjemmeside, forklarer Jens Lynderup fra KJ Auktion.

- Fordelen ved at gøre det på den måde er, at sælger samlet set får den bedst mulige pris, tilføjer han og fortæller, at man i samme auktion også har maskiner med fra blandt andet Terma og pumper fra Desmi.

Maskinparken fra Lindø skal dog ikke sælges gennem det danske auktionsfirma. De specielle maskiner fra værftet egner sig ikke til online-auktion og afsættes derfor i stedet gennem direkte salg til relevante kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078