23948sdkhjf

Dansk netværk med fællesstand på norsk industrimesse

23 danske virksomheder er gået sammen om fælles markedsføring og en fælles stand på Industridagene i Lillestrøm.
Når Industridagene i Lillestrøm i slutningen af september åbner dørene, vil besøgende kunne møde et netværk bestående af 23 danske virksomheder på en spændende fællesstand. De har besluttet at lave et fælles fremstød overfor norske industrivirksomheder og derigennem skabe og udvikle gensidige forretningsmuligheder i både Norge og Danmark.

Der er tale om nogle højt specialiserede virksomheder, som præsenterer en bred og alsidig vifte af kompetencer inden for eksempelvis produktion af støbegods, tandhjul, værktøjer og gummielementer, overfladebehandling, spåntagende bearbejdning og meget mere.

Knytte givtige aftaler og partnerskaber
Primus motorer og koordinatorer bag dette fremstød er Center for Underleverandører i Danmark i samarbejde med den danske ambassade i Oslo. Hos Center for Underleverandører fortæller direktør Knud Hareskov om initiativet:

- Vi er meget glade for at kunne præsentere en række af Danmarks mest kompetente underleverandørvirksomheder. Kendetegnende for denne type virksomheder er en meget stor fleksibilitet og en særdeles høj præcision og kvalitet i slutproduktet.

- Målet med virksomhedernes deltagelse er, at der gensidigt kan knyttes mange givtige bånd, aftaler og partnerskaber mellem dansk og norsk erhvervsliv på Industridagene. Og det er vi overbeviste om vil ske, fastslår Knud Hareskov.

Tradition for et tæt samarbejde
Hos Danmarks ambassade i Oslo er man også glade for at kunne præsentere denne række af kompetente og visionære danske industrivirksomheder. Handelsråd Tine Hylleberg siger:

- Norske og danske virksomheder har en historisk tradition for et tæt og godt samarbejde, hvor man i fællesskab løser større og mindre opgaver på en både rationel og udviklingsfremmende måde. Danske samarbejdspartnere er interessante for norske virksomheder på grund af den høje kvalitet og fleksibilitet. Norge og Danmark har meget traditionsrige samarbejdsrelationer, og derfor er vi overbeviste om, at deltagelsen på Industridagene vil udbygge vores samhandel yderligere, slutter Tine Hylleberg.

Den Danske fællesstand på Industridagene i Lillestrøm, 27.-30. September findes på stand C04-07 og C04-10 i Hal C.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125