23948sdkhjf

Sauer-Danfoss vil have færre underleverandører

En ny vækststrategi skal sikre, at hydraulik-koncernen når tidligere tiders stærke position. Antallet af underleverandører skal blandt andet reduceres betragteligt.
Finanskrisen betød et omsætningsfald på 45 % hos Sauer-Danfoss, som tacklede krisen gennem omfattende besparelser. Nu er der imidlertid kommet mere ro på tingene, og koncernens ledelse er derfor klar til at tænke fremad gennem en ny vækststrategi.

- Bestyrelsen tager stilling til vores nye strategi i den her uge. Det er en strategi, som opererer med, at væksten i fremtiden primært skal ske i Kina og i det hele taget på markederne i Briklandene, som foruden Kina omfatter Indien, Brasilien og Rusland, udtaler administrerende direktør Sven Ruder til Børsen.

Storkunder rykker østpå
Han forklarer, at flere storkunder som fx Caterpillar og John Deere allerede er rykket til Østen, og at det derfor er nødvendigt, at Sauer-Danfoss som leverandør følger med.

I dag har Sauer-Danfoss en enkelt fabrik med ca. 500 ansatte i Kina, men efter planen skal der bygges flere inden 2015.

Et andet punkt i strategien er en omfattende gennemgang af koncernens underleverandører. I dag har Sauer-Danfoss ca. 1.380 underleverandør, men det tal forventer Svend Ruder vil blive reduceret med 75 % over de kommende år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094